E fa'afefea ona fa'aoga Plaque Tablets?

O le oloa fa'aalia e mafai ona faia a lē o se faiga malo e pei o le fa'aalia o papa po'o se sua vai e fa'ailoa ai fofo.O le a lea mea?O se ituaiga o vali o nifo le tumau e fa'aali atu ai le mea o lo'o fa'aputu ai ma'a i ou nifo.E masani lava o se papamaa violē piniki po'o se vaifofo pe afai o se papa'a e te lamuina i lou gutu.

pulumu fulunifo tagata matutua     

https://www.puretoothbrush.com/dental-care-products-soft-bristle-toothbrush-product/

Afai o le vai ona e fa'aogaina lea i ou nifo i se pulumu la'ititi po'o se Q-tip.A e lamu ma sasau solo i lou faua o le vali e pipii i le biofilm uliuli i luga o lou lima.O lea matou te faʻaaogaina i nisi taimi i le ofisa o nifo e fesoasoani ai i le faʻaleleia atili o le tumama o gutu e ala i le faafaigofieina o tagata mamaʻi ona iloa le mea o loʻo misi pe a latou pulumu, pe faʻatau foi e nisi tagata ni fualaau e faʻaaoga i le fale ma a latou fanau poʻo latou lava. .

pulumu nifo tamaiti

https://www.puretoothbrush.com/cleaning-toothbrush-kids-toothbrush-product/

O lea la, faʻafefea ona faʻaoga lelei i le fale?E mafai ona e fa'aogaina e muamua fufulu lelei ou nifo mo le lua minute.A e fa'amama le aulamu ma nifo uma, ona feanu lea i fafo so'o se pa'u fulunifo o totoe.O le isi, pe a e fufulu i le va o ou nifo uma ona fufulu lea ma mulimuli ane e mafai ona e tuʻu se tasi papamaa faʻaalia i lou gutu ma e lamu i luga, e mafai ona e faʻaogaina lou laulaufaiva e fesoasoani e solo ai lou faua ma le vali faʻaalia i luga uma o lou pito i luga ma le pito i luga. nifo pito i lalo ona feanu lea o le vali o totoe o lo'o fa'aalia i totonu o le faatanoa ma le vai e fufulu.

filo      

https://www.puretoothbrush.com/dental-floss-mint-floss-oral-care-product/

Vaiaso vitio: https://youtube.com/shorts/REvnEhaYjjI?si=pqU93FIzhtPT9IGP


Taimi meli: Ian-05-2024